• LPE stuck at updating, no PLAY button

    LPE stuck at updating, no PLAY button

    September 2011
    The SWGEmu Team


    http://lpe.ocdsoft.com/ is back online. Everything should return to normal soon.

    We had several reports that LPE is not working as intended.



    It shows "Download Complete" but the necessary Play button never appears. Several other features of LPE are also broken. It is a new bug and we will try to fix it ASAP.

    Workarounds:

    • Go to your SWGEmu dir (C:\SWGEmu default location) and to run the game using swgemu.exe (SwgClient_r).



    • Or:
    1. Run LPE and press SERVERS
    2. Press ADD and enter Server - Official; Address - nova.swgemu.com
    3. Press ADD again, LPE updates and PLAY button should show up.

    4. Play the game.

    P.S. If you do manage to get in but you get stuck at logon screen (connecting), try chaining ports. Try anything from: 44452-44463

    PLEASE DON'T TRY TO REINSTALL OR REPAIR LPE OR YOUR CLIENT.

    Since LPE is not working as intended, it is very likely that it will not be able to complete the installation process and that swgemu.exe will not be created. If that happens you probably wont be able to play until LPE is fixed.

    If however you end up doing this and you lose segemu.exe from your SWGEmu dir, try downloading this: http://www.swgemu.com/swgemu/downloa...onfigFiles.rar and extracting everything except user.cfg file in your SWGEmu dir, replacing the existing files.

    After you do that, locate swgemu_login.cfg, open it with notepad and copy paste this in there:

    [ClientGame]
    loginServerPort0=44453
    loginServerAddress0=nova.swgemu.com
    [Station]
    subscriptionFeatures=1
    gameFeatures=65535
    Again, use swgemu.exe (SwgClient_r) to run the game.


    Thank you for your understanding and your support.


    ~SWGEmu team
    This article was originally published in forum thread: LPE stuck at downloading, no PLAY button started by Vlada View original post