+ Reply to Thread
Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 16 to 30 of 169

Thread: Launchpad Enhanced issues - 07/21/13

  1. #16
    Newbie Crow_1982's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    OP, Kansas
    Posts
    22
    Having same issue gents, I'm sure they have to know about it and are looking into. I only found out it wasn't working when I got a driver update window pop up and had to reboot.

  2. #17
    Newbie tamanx's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    49
    clicking on Full Scan brings the Play button up, but when you hit Play then LPE just reloads and it sits on Updating ...
    I also can't find SWGEmu.exe in my folder to click on, as has been suggested ... maybe its absence has something to do with running the full scan?

  3. #18
    Just start it from the SWGEmu folder

  4. #19
    Hello Everybody,

    I had the same problem, so I reinstalled everything (I still had the LPE installer).
    But when I try to use the LPE, I have an error:

    The address http://lpe.ocdsoft.com/installer/version.txt cannot be found. So I cannot install the LPE. Anyone knows if the LPE server will be repaired?

    Thanks

  5. #20
    Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    412
    Made some progress following the instructions here.
    https://www.swgemu.com/forums/showthread.php?t=855

    YMMV

    In the end I just uninstalled everything, deleted the LPE folder under users, made this post, and fired up EVE.
    I'll have another look tomorrow.

  6. #21
    After i login it keeps 'connecting to the login server'. It does that when i start trough the launchpad, and also when i start swgemu.exe manually.

  7. #22
    Newbie minkaluna's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    current sol_3
    Posts
    20
    hullo all, there is an other thread: SWGEmu Launchpad Enhanced not working?

    we all have the same problem... guess solar storms are strong today lol
    there is no death, there is the force.

  8. #23
    I found a bit of a workaround. By manually going to C:/SWGemu and running SWGemu.exe, the game bypasses the launcher and loads up.
    Last edited by legionserial; 07-21-2013 at 10:56 AM.

  9. #24
    Same issue here tried a full scan, the play button pops up but then just reloads the launcher again and back to the updating instead of a play button. Legionserial I will try your work around cheers for posting it

    edit Legionserial i couldnt find swgemu.exe did you mean swgemu_Setup ?
    Last edited by Shortb0y; 07-21-2013 at 10:58 AM.

  10. #25
    Newbie minkaluna's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    current sol_3
    Posts
    20
    i doesnt work, now i wont even get to the launcher itself, it pops up, then a backround message apears says the remoteserver...404 stuff
    there is no death, there is the force.

  11. #26
    Quote Originally Posted by Shortb0y View Post
    edit Legionserial i couldnt find swgemu.exe did you mean swgemu_Setup ?
    No there's an SWGemu.exe in my SWGemu folder as well as the setup exe. I'm not sure if there's supposed to be, but I'm glad there is!

    I'm bit confused about the whole thing really, as I don't remember installing SWG or emu to the root of my hard drive at all. That's probably just me though.
    Last edited by legionserial; 07-21-2013 at 11:04 AM.

  12. #27
    Newbie Crow_1982's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    OP, Kansas
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by legionserial View Post
    No there's an SWGemu.exe in my SWGemu folder. I'm not sure if there's supposed to be, but I'm glad there is!
    Same here, in x86 there is a Launchpad.exe, other than that I just have the setup exe in SWGEmu folder.

  13. #28
    Humm SWGEmu has been up and down like the Assyrian empire... might have to go and read a book...

  14. #29
    Newbie tamanx's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    49
    Quote Originally Posted by Shortb0y View Post
    Same issue here tried a full scan, the play button pops up but then just reloads the launcher again and back to the updating instead of a play button. Legionserial I will try your work around cheers for posting it

    edit Legionserial i couldnt find swgemu.exe did you mean swgemu_Setup ?

    I did the same thing and also could not find the .exe ... I'd suggest not running the Scan before looking for the SWGEmu.exe file, I have a hunch that when you run the scan, LPE deletes the exe and expects to download a new one ... but ... there currently seems to be no LPE server, so it can not ...

    considering that this appears to be a serverside issue, no amount of uninstalling and reinstalling clientside is going to get anyone in game ... just have to wait now and hope it's back up soon ...

  15. #30
    Quote Originally Posted by tamanx View Post
    I did the same thing ... I'd suggest not running the Scan before looking for the SWGEmu.exe file, I have a hunch that when you run the scan, LPE deletes the exe and expects to download a new one ... but ... there currently seems to be no LPE server, so it can not ...

    considering that this appears to be a serverside issue, no amount of uninstalling and reinstalling clientside is going to get anyone in game ... just have to wait now and hope it's back up soon ...
    I ran the the full scan a whole bunch of times. But now you've said that, I'll avoid doing it again for now lol.

    I'm sure it'll all be sorted out soon enough.

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts