Closed Thread
Page 36 of 36 FirstFirst ... 26 32 33 34 35 36
Results 526 to 537 of 537

Thread: Basilisk maintenance 2/24/13

  1. #526
    ahh sorry bit of a mix up i guess lol ive not touched the fps fix, just cant get my launcher to start up

  2. #527
    Quote Originally Posted by Loonar View Post
    when you dl the new .exe, you have to put it in your C:/SWGEMU folder and replace the old .exe

    also im pretty sure it breaks the launchpadenhanced, i had to run the exe itself to get the game to come up. oh well.
    Are we expected to manually upload a new version of the launcher and/or the EXE file? Or are you referring to The MODDED version of Emu?

  3. #528
    The Vlada Vlada's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Elephant Graveyard
    Posts
    33,011
    No, its the LPE itself well its host that is having issues.


    P.S. For those that want to use 60FPS client, just copy it in to your SWGEmu folder. Also, to be bale to take screenshots make a folder called Screenshots in there too.

    The Vlada


    vlada@swgemu.com | www.swgemu.com
    SWGEmu is a non-profit, open source project.
    Install SWGEmu | Report Bugs | How to Report a bug

  4. #529
    AHH... I will try again in a few hours then. Maybe fixed by then.

    Thanks Vlada

  5. #530
    Ahh ok so its nothing my end gone wrong and i just need to sit tight n wait for it to be sorted i guess, ty for the info

  6. #531
    Help me Obi-Wan-Whoever.... I load up the launcher and the bring green icon says UPDATING but below it it says Download Complete! So basically I can't hit play...any tips?

  7. #532
    The Vlada Vlada's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Elephant Graveyard
    Posts
    33,011
    You can try using swgemu.exe from C:\SWGEmu folder (or where ever you installed it).

    The Vlada


    vlada@swgemu.com | www.swgemu.com
    SWGEmu is a non-profit, open source project.
    Install SWGEmu | Report Bugs | How to Report a bug

  8. #533

    Thumbs up

    60 FPS Holy CRAP!!

    It's amazing! it's so beautiful, i'm getting emotional.

  9. #534
    Junior Member pstrawberrie's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Colorado
    Posts
    113
    Yay its back up weeeeeeeeeeee


    way2sexy

  10. #535
    Junior Member Fish Head's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    The Bermuda Triangle
    Posts
    73
    Greetings,

    I just encountered the same issue, when I opend launchpad, it would up date, upload, and then complete, but the option to "play" never changed. I discovered my SWGEMU.EXE files were gone, and so I had to go to the forum home page and reload the launchpad as if i was starting all over. It uploaded a new copy of the exe files and corrected the issue. i am logged in now just fine, hope that helps !!!

  11. #536
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,567
    glad it's back up. hopped in game. found all mail gone. not sure if this was intended, could not be helped, or just happened to be, but wanted to let someone know.
    http://img9.imageshack.us/img9/4435/evil1ww7xa.jpg

  12. #537
    The Vlada Vlada's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Elephant Graveyard
    Posts
    33,011
    Time to wrap this one up.

    The Vlada


    vlada@swgemu.com | www.swgemu.com
    SWGEmu is a non-profit, open source project.
    Install SWGEmu | Report Bugs | How to Report a bug

Closed Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts