+ Reply to Thread
Page 5 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 61 to 75 of 143

Thread: SWGEmu LaunchPad - November 2013

  1. #61
    The Vlada Vlada's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Elephant Graveyard
    Posts
    33,037
    Quote Originally Posted by Ellyssia View Post
    Actually, it caused more problems than not (and it died yet again this morning)
    And is still dead. From the looks of things, its not coming back, at least not any time soon.

    The Vlada


    vlada@swgemu.com | www.swgemu.com
    SWGEmu is a non-profit, open source project.
    Install SWGEmu | Report Bugs | How to Report a bug

  2. #62
    If you have a working old SWGEmu client you can copy it over to the new SWGEmu install directory.[/QUOTE]

    And if i dont have the old swgemu client then im SOL till launchpad is back up correct?

  3. #63
    Retired SWGEmu Staff weedie's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2,055
    Quote Originally Posted by rahm786 View Post
    If you have a working old SWGEmu client you can copy it over to the new SWGEmu install directory.
    And if i dont have the old swgemu client then im SOL till launchpad is back up correct?[/QUOTE]
    If you are doing a fresh install then yes. Once launcher is back up it will patch any missing files.
    Weedie
    Retired SWGEmu Staff

    SWGEmu is a non-profit, open source project.

  4. #64
    This change kinda freaked me out!

    I just set up SWGEMU yesterday and at one point the LPE stopped working. Alright, no biggie, issues expected with this sort of thing, so I just ran the game client manually and played to my little heart's content.

    Today I decided to run the repair on the LPE, see if that fixed things - well (as you all may well know) it deleted the SWGEMU executables, and wouldn't download new stuff! Crap!

    So I rebooted my computer (#1 Windows fix ever , still didn't work. I opened up my browser and the launcher instructions are totally different! Freakin-a! So it was pretty obvious what happened, and I confirmed it when I found this thread. I'm setting up the new launcher now even though I know the old is fixable and all should be well.

    Still, freakin-a!

  5. #65
    Forum Moderator Ellyssia's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    I'm around
    Posts
    3,997
    Actually, the old ISN'T fixable. It's dead and probably going to remain that way, and going to be end-of-lifed in about a month anyway.

    *plays taps for LPE then throws a party to celebrate its demise*
    Ellyssia
    Forum Moderator

    SWGEmu is a non-profit, open source community project.
    How to report bugs | Mantis (Bug Tracker) | Live Support
    Install SWGEmu | Fix SWGEmu | Submit a ticket

  6. #66
    Quote Originally Posted by ekimocyc View Post
    ok guys the lpe is broke just use the swg.exe in the swgemu folder that starts the game up and takes you to log in screen. i just copy that to my desktop and it starts the game.
    No such swg.exe in my emu folder

  7. #67
    Quote Originally Posted by solidsteel70 View Post
    No such swg.exe in my emu folder
    SWGEmu.exe
    IGN - Solfly
    Unlimited Inc -4320, 5010 Theed, Naboo

  8. #68
    Senior Member VE_Strange's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Texas
    Posts
    1,587
    its there, its listed as an application.

    Unless you tried doing a clean install and deleted your emu folder.

  9. #69
    Hey there...I followed the directions used the Icon in the folder which did bring up where I sign in. Put in all the right info and now I am stuck at the loading screen where it says..."connecting to login server"....and can't get past that. What do I do now because I am lost.
    Last edited by TheDevilsDog; 11-21-2013 at 09:01 PM.

  10. #70
    The Vlada Vlada's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Elephant Graveyard
    Posts
    33,037
    Should be working again

    The Vlada


    vlada@swgemu.com | www.swgemu.com
    SWGEmu is a non-profit, open source project.
    Install SWGEmu | Report Bugs | How to Report a bug

  11. #71
    dont know if its working yet, but im glad no matter the issue's we have now, we can finaly execute another cancer on SWG, THE SOE LP. DIEE!!! <3 dev love

    edit: its not working for me, i have a missin dpvs.dll
    Last edited by whoopner; 11-21-2013 at 09:01 PM.
    =Friji's Armoury=
    -Rebels of infinity-
    /waypoint -2054, 964 Talus 1K south Imp OP

  12. #72
    Nope no swgemu.exe i only have the new launchpad and is not a new installation either

  13. #73
    Quote Originally Posted by Vlada View Post
    Should be working again
    Nope, still getting the "Forbidden" error.


    The error I see is:

    Error downloading http://www.launchpad2.net/SWGEmu/swgemu.cfg - server replied Forbidden
    Last edited by Gruug; 11-21-2013 at 09:08 PM.
    Former resident of Bloodfin.......

  14. #74
    Quote Originally Posted by Vlada View Post
    Should be working again
    What should be working again? new launchpad? original LPE? is it the same link as i am still forbidden, i have no SWGEmu.exe anymore.

    thankyou for your help in these frustrating times

  15. #75
    Is there something missing from my folder or something? I just went and re-installed the WHOLE game again. Re-installed the NEW LPE...and even went back into the SWG folder and did the same prccess of clicking on the SWGemu.exec....to put in the Name/PW...and I am stuck at the "Server loading screen". So what do I do now?
    Last edited by TheDevilsDog; 11-21-2013 at 09:11 PM.

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts