Closed Thread
Page 11 of 12 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 LastLast
Results 151 to 165 of 176

Thread: Basilisk move

  1. #151
    Newbie
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    27
    Quote Originally Posted by monca10 View Post
    since the move took place I have not been able to connect and every time I try I get a message:

    "your session key is invalid or has expired"

    Monca10, have you had success yet? I searched the forums and pretty much the solution is relaunching the LPE launcher.

    Something you could try is reboot your computer, bring up the LPE launcher and at the top right where you select the servers, click the drop-down and re-select Official. Then at the bottom left of LPE click Full Scan (should only take a few minutes).

    Then try PLAY.

    Hope that helps!

    Wayne

  2. #152
    The game kicked me this morning, and got the your session key is invalid. Had to back all the way out and relog in. Just kicked me a second time today.

    just tried to log in, and game didnt connect to server. will wait a bit more and try again.
    Last edited by Silverthorne; 12-01-2012 at 06:52 PM.

  3. #153
    Newbie
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    27
    I got kicked about 30 minutes ago. Reloaded LPE and everything and can log in but when I pick my toon and try to log into the galaxy it just hangs there. Server widget says everything is up but obviously not. Poo.

  4. #154
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    57
    got disconnected few minutes after first log in, not able to reconnect for 30 minutes now. server online it seems.

    loc: germany

  5. #155
    Was able to log in this morning (around 9 AM Eastern time) now I just get the screen telling me it's "connecting to the galaxy" and just hanging @ 3:00 PM Eastern time.

  6. #156
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    57
    seems to be a general problem right now.

  7. #157
    Newbie
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    The Great White North
    Posts
    31
    If you get the "connecting to the galaxy" message that just hangs there, that is usually a sign that the server is deadlocked and it is not you. In that case, you just have to wait until TA gets to it and fixes it.

  8. #158
    Any idea of when it will be back up now that it's down again?

  9. #159
    Newbie
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    The Great White North
    Posts
    31
    It totally depends on what caused the deadlock and how long it takes TA to fix that and do the restart.

  10. #160
    Quote Originally Posted by Arsinoe View Post
    It totally depends on what caused the deadlock and how long it takes TA to fix that and do the restart.

    Okay I was just curious I just enjoy getting an ETA thanks though!

  11. #161
    Newbie
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Spain
    Posts
    1
    Up & Running for me. Up for 1h and 950 people inside.

    I'm in Spain. Solid 175ms (in game). 0 lag (entering Theed). 0 Rubberbanding. Faster swoop calling/storing.

    Great work, SWGEMU Team!!

  12. #162
    Dedicated Arulius's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    952
    I jumped into the game last night before the restart and I was amazed at how fast my crafting tools loaded up. This was right outside CNET and I hardly experienced any lag. My ping runs from 48ms to 50ms and I am further away from Texas than I was from Denver.

    Nice work dev team.

  13. #163
    Told ya......lol
    Things will be far better here then at FDC.

    Better everything all the way around, no matter how you slice it.

    Glad the move was made!!

    Solid ping of 44ms and no lag.
    This is the data center "not #5" but Softlayer "aka: ThePlanet" , the one a few years ago WOW put 500 servers up.
    I know because my server order had to wiat ....lol

    Should tell you something about the quality of the service you get.
    Don't take life seriously, You'll never get out alive.

  14. #164
    Junior Member Bobbybuche's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    124
    Awesome work DEV team I think the move was a great thing, no lag, rubberbanding, its just awesome!!! keep up the good work all!

  15. #165
    Junior Member slavapon's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    149
    what port is ? i cant find it for connect can u make me pm?
    BRIA SHOP: Corelia coronet 590 -5834

Closed Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts